Regionális Diákszínjátszó Találkozó

Országos diákszínjátszó

találkozó és fesztivál

Regionális Diákszínjátszó Találkozó

Országos diákszínjátszó

találkozó és fesztivál

Országos

Diákszínjátszó

TALÁLKOZÓ ÉS

Fesztivál

Az Országos Diákszínjátszó Találkozó és Fesztivál elsődleges célja, hogy az oda beválogatott előadások felmutassák az adott év színházilag meghatározó keresztmetszetét. Az RDT-ken jól szerepelt, erre a fesztiválra meghívott előadásokat 2-3 tagú zsűri értékeli a szakmai beszélgetéseken, illetve ezt követően díjakat oszt.

Az ODE részéről az ODTF felelős művészeti vezetői: 

Balla Richárd, Zuti Krisztián

GYOMAENDRŐD

2020. nov. 19-22.

ELMARAD

A kormány legfrissebb intézkedéseiből következően a november 19-22. között tervezett Országos Diákszínjátszó Találkozót és Fesztivált nem rendezzük meg. A lemondás véglegessé válását több hónapos ötletelés és egyeztetés előzte meg az ODE részéről annak érdekében, hogy idén is találkozhassanak egymással a diákszínjátszók. Bíztunk benne, hogy egymás előadásainak megtekintése révén tapasztalatokat cserélhetnek és olyan élményeket szerezhetnek, amelyek megerősítik kötődésüket egymáshoz és a színházhoz. Hiszünk benne, hogy az előadásotokba fektetett munka nem veszíti el értékét a találkozó meghiúsulása miatt. Őszintén reméljük, hogy 2021 tavaszán akár a mostani, akár egy új előadás kapcsán találkozhatunk veletek a Regionális és Országos Találkozókon. A friss információkért kövessétek online felületeinket.

Munkátokhoz kitartást és egészséget kívánva:
Balla Richie, Zuti Krisztián
ODTF szervezők

Az Országos Diákszínjátszó Egyesület meghirdeti a magyarországi és határon túli magyar nyelvű diákszínjátszó csoportok felmenő rendszerű találkozóját, melyre 2020 őszén kerül sor.

A fesztivál a hagyományoknak megfelelően kétlépcsős formában valósul meg. Az első lépcsőt továbbra is a regionális találkozók… BŐVEBBEN »

Jelentkezés

és nevezési díj

Az online JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével várjuk a csoportok jelentkezését:

A regionális találkozókon való részvétel díja: 2 000 forint/fő (egységesen kísérőknek is). Az RDT-re való jelentkezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezés nyomán az abban megadott számlacímre állítjuk ki az átutalásos számlát. Fizetni kizárólag átutalással vagy OTP pénztári befizetéssel lehet az ODE számlaszámára, a megjegyzés rovatba kérjük beírni: ODE 2020_csoport neve.

A 2021. évi jelentkezési információkat hamarosan közzétesszük.

A jelentkezés

határidejét hamarosan közzétesszük

KAPCSOLAT